...
ГоловнаКрасаПовторити може кожна: 4 головні антивікові секрети Дженніфер Еністон

Повторити може кожна: 4 головні антивікові секрети Дженніфер Еністон

Підпишіться на нас:

Дженніфер Еністон підкорила публіку своєю красою та невимушеним стилем. У 54 роки актриса виглядає приголомшливо – і ось як їй це вдається.

Постійний ранковий порядок

Дженніфер починає свій день зі склянки соку селери, а потім випиває склянку води з яблучним оцтом, що допомагає їй регулювати рівень цукру та холестерину в крові. До сніданку Еністон починає лише через півгодини, а цей час використовує для медитації.

Не ускладнюй життя

Актриса серіалу «Друзі» твердо вірить у те, що не потрібно ускладнювати догляд за шкірою. В інтерв’ю Еністон розповіла, що використовує тільки мило та воду, щоб вмитися, а потім наносить зволожуючий крем із SPF-захистом. Джен вважає, що важливо не мити обличчя занадто часто, оскільки це може призвести до сухості ы порушенню баланса шкіри.

Не дієта, а збалансоване харчування

Типовий сніданок Еністон зазвичай складається з протеїнового коктейлю з ягодами, стевією та зеленню. Але нещодавно актриса розповіла, що пом’якшила свою низьковуглеводну дієту.

«Я більше не боюся хлібного кошика. Все добре, поки робиться в міру».
Зірка також практикує інтервальне голодування у форматі 16:8. Перевагу вона віддає продуктам з високим вмістом білка та низьким вмістом жирів, таким як свіжі фрукти, овочі та риба.

Вода та сон усьому голова

Еністон вважає, що запорука хорошого здоров’я – вживання достатньої кількості води протягом дня. Акторка завжди тримає під рукою пляшку з водою, щоб підтримувати баланс. І агітує оточуючих наслідувати її приклад.

«Я весь час злюся на свою подругу Кортні Кокс, коли вона каже мені, що сьогодні не випила ні ковтка води. Я думаю: “Ти збожеволіла?”. Вода – це все».

Секрет здорового способу життя Дженніфер Еністон простий: пріоритетну увагу треба приділяти відпочинку та відновленню (у жодному разі не жертвувати сном), прислухатися до свого тіла та не перенапружуватися на тренуваннях.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...