...
ГоловнаЛайфстайлЯк підготувати ґрунт до ранніх весняних робіт

Як підготувати ґрунт до ранніх весняних робіт

Підпишіться на нас:

Готуйте санчата з літа, а город на весну з осені. Весняний посів на городі є однією з перших та найважливіших сільськогосподарських подій у році. Але для успішного вирощування городини важливо підготувати ґрунт в осінньо-зимовий період.

Подробиці

Очищення городу. Почніть із видалення залишків із минулого року, старих рослин та сміття. Це запобігає розповсюдженню шкідників та хвороб.

Аерація ґрунту. Використовуйте аератор для проколювання ґрунту, щоб покращити його структуру та забезпечити доступ кисню до кореневої системи рослин.

Додавання органічного матеріалу. Розподіліть компост, який ви готували протягом літа, рівномірно по грядках, щоб покращити ґрунтову структуру та поживність.

Внесення мінеральних добрив. Додайте необхідні мінеральні добрива, які підтримають ріст та розвиток рослин весною.

Захист від ерозії. Захистіть ґрунт від ерозії, вкривши його мульчею, зокрема соломою або сіном.

Планування городу. Розгляньте, які культури ви будете висівати і де розташувати грядки. Зафіксуйте, щоб не на одному місці не садити аналогічні культури, а також не забувайте про “поганих сусідів”.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...