...
ГоловнаЛайфстайлМурахи та тля більше не будуть турбувати, якщо знати про засіб з...

Мурахи та тля більше не будуть турбувати, якщо знати про засіб з жовтком

Підпишіться на нас:

Шкідники все нищать на городі. Як би ви не старались вирощувати щось на грядках, при наявності мурах та тлі це стає неможливою задачею.

Позбавитись шкідників дуже важко, проте є засіб на основі натуральних інгредієнтів. Він допоможе швидко та ефективно вигнати їх з ділянки.

Як приготувати засіб

Потрібно взяти два жовтки від зварених яєць. Змішайте їх з 1 ст.л. лимонного соку та 1 ст.л. мийного засобу. Розчиніть у воді на 10 л або в лійці, розмішайте та полийте цим засобом рослини.

Засіб можна назвати універсальним. Він одночасно дає можливість боротися зі шкідниками та підживлювати рослини, адже в яєчному жовтку є потрібні для цього речовини.

Мурахи та тля не будуть турбувати вас. Проте робіть обробки вчасно, щоб не запустити ситуацію до складних випадків, де без хімії не обійтися.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...