Чотири варіанти, на чому можна посмажити смачну картоплю

0
Смажена картопля
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Від смаженої картоплі відмовитись важко. Якщо не дуже часто її готувати, то й не треба лишати себе задоволення. Найчастіше картоплю смажать на олії, проте є інші варіанти. Вони значно покращують смак та збільшують кулінарне задоволення від трапези.

Вершкове масло

Хтось може сказати, що неможливо зараз користуватися такими порадами. Смажити на маслі дуже дорого. Зрештою, ніхто не сперечається. Якщо у вас є бажання та можливість провести для себе кулінарний експеримент, можна собі дозволити. Смак такої картоплі виходить ніжним, але скоринки не треба надто очікувати.

Сало

Це просто класичний варіант приготування. Для смаження підходить ідеально. Це не тільки смачно та ароматно, а ще поживно. З салом картопля — ідеальний тандем. Якщо ще й шкварки вийшли, тоді задоволення можна помножити на два.

Жир

Можете використовувати будь-який. Курячий та яловичий в першу чергу підходить. Цей варіант сподобається в тому випадку, якщо підвищена жирність вас не лякає.

Мікс топленого масла та олії

Страва виходить дійсно смачна з такою комбінацією. Хрустка картопелька, рум’яна скоринка та приємний смак. Все саме так, як треба. Справжня смакота!

попередня статтяЯкі рослини “подякують” за кавову гущу: добриво не для всіх культур
наступна статтяОсінній догляд за орхідеями для збереження їх краси
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я