Незрозуміло, але факт — торт з сьомгою

0
Торт з рибою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щось незрозуміле та дивне в цьому рецепті. Хіба можливо, щоб торт був з рибою? А чому б і ні. Просто він не буде солодким, як зазвичай. Найальтернативніша закуска, яка тільки може бути. Додайте до цього оригінальність та відмінний смак.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні компоненти:

  • борошно — 50 г;
  • шпинат — 150г;
  • яйця — 3  шт.;
  • вершковий сир — 140 г;
  • вершки 33 % — 250 мл;
  • лимонний сік — 1 ст.л.;
  • сьомга — 200 г.

Як приготувати

Найперше потрібно відділити жовтки від білків. Додайте до жовтків шпинат та перебийте блендером. Тепер всипте борошно та ретельно перемішайте. Тепер окремо потрібно збити білки до піни з дрібкою солі. Перекладіть їх до шпинатної маси та обережно перемішайте.

На деко вистеліть пергаментний папір. Викладіть шпинатну масу. Розподіліть по поверхні та поставте випікатись при температурі 180 градусів на 10 хвилин. Готовий корж не буде високим. Розріжте його на 4 коржі.

Тепер зробіть крем. Його готують з вершкового сиру. Додайте до нього лимонний сік. Збийте, а потім введіть ще холодні вершки та також збийте до стійких піків. Лишається зібрати торт.

Коржі перешаруйте кремом та перекладіть сьомою. Можна потім розрізати на порційні шматки або подати до столу цілим. Смачного!

попередня статтяПростий спосіб збільшити врожай огірків навіть на неродючому ґрунті
наступна статтяЯк правильно підживити полуницю у травні: “секрети” органіки
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я