Домашня горіхова-шоколадна паста для дітей

0
Шоколадно-горіхова паста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для чого купляти в магазині шоколадну пасту, якщо ви можете приготувати її в домашніх умовах. Гарантовано натуральний склад готового продукту, тож будете певні в безпечності для дітей. Горіхово-шоколадна паста — улюблені ласощі для дітей та дорослих.

Інгредієнти

  • молоко — 0,5 л;
  • цукор — 1 скл.;
  • горіхи — 0,5 скл.;
  • какао-порошок — 2 ст.л.;
  • борошно — 2 ст.л.;
  • вершкове масло — 60 г;

Як приготувати

Для пасти потрібні горіхи. Волоські, лісові, фундук, арахіс — будь-які підійдуть. До речі, лісові горіхи та фундук є одним й тим самим горіхом, але другі — культурний сорт з більшим розміром плодів.

Отже, змішайте какао, цукор, борошно. Влийте 50 мл молока та все з’єднайте. Поставте каструлю з масою на вогонь та доведіть до кипіння. Постійно помішуйте.

Горіхи подрібніть. Можна в блендері їх змолоти. Як тільки крем в каструлі почне давати бульбашки та загустіє, зніміть з вогню. Додайте в нього горіхи та масло. Ретельно вимішайте. Шоколадна паста має остигнути. Тоді перекладіть в банку та поставте в холодильник. Смачного!

попередня статтяРослини, яких не можна тримати у спальні
наступна статтяПерелік обов’язкових справ на городі в квітні — відпочивати ніколи
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я