Як впоратися з болем без ліків

0
Як впоратися з болем без ліків
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Повернення до витоків і до природи вже стали невід’ємною частиною нашого життя. Багато хто воліє по можливості відмовлятися від зайвого прийому медичних препаратів. Зрозуміло, у разі болісного болю не варто терпіти і гаяти час, а найкраще відразу звернутися за допомогою до лікаря. Однак при легкому дискомфорті та незначному болю завжди можна скористатися народними засобами.

Природа подбала про те, щоб зцілювати нас без зайвих ліків. А вам варто просто довіритись природному ходу речей – і поповнити свою аптечку цими травами та іншими добавками.

Куркума

Завдяки вмісту у складі куркуміну відбувається зменшення запалення та полегшення хронічного болю. Починайте ранок з кави з куркумою, якщо часто страждаєте на головний біль.

Арніка

Ця трава допоможе позбавитися від синців, особливо тих, які виникли після операцій або різного роду процедур, що доглядають за шкірою. Арніку можна змішувати з кремом або ж приймати як харчову добавку.

Хрін

Заклало носа? Не поспішайте брати до рук аптечний спрей. Трохи натертого хрону у поєднанні з водою та лимонним соком стануть гідною заміною таких ліків.

Сік алое

Алое неймовірно корисне – і не лише для шкіри обличчя. При здутті живота цей напій є оптимальним. Протизапальний засіб допоможе зменшити надлишок шлункової кислоти — а полегшення не забариться.

Олія календули

Якщо у вас ниють м’язи після тренування або тривалих пішохідних прогулянок не радимо вдаватись до знеболюючи препаратів. Масло календули наділене цінними антиоксидантними властивостями, що сприяє швидшому загоєнню тканин та полегшенню больових відчуттів.

Гвоздична олія

Біль завжди виникає раптово, а зубному болю це властиво подвійно. Коли під рукою не виявилося ліків, а час чекаючи візиту до лікаря тягнеться занадто повільно, візьміть ватну паличку і нанесіть на неї трохи цієї олії, а потім прикладіть до хворого зуба.

Імбир

Нудоту важко терпіти, але кардинальним методам краще не вдаватися відразу. Спробуйте заварити свіжий корінь імбиру в чай – цей інгредієнт навіть можна додавати до улюблених напоїв постійно, щоб підвищити імунітет.

попередня статтяШкода та користь авокадо. Яка частина авокадо токсична
наступна статтяЯкі продукти насправді не варто зберігати у холодильнику
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я