Як приготувати квашену капусту «з вогником»

0
Гостра квашена капуста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Запропонований рецепт буде смакувати тим, хто любить гостреньке. Квашена капуста має оригінальний смак, але з новим акцентом смаку вона стає ще смачнішою. Хрустка, соковита та трішки запальна — саме такою буде капуста за цим рецептом.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • свіжа капуста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • гострий перець — ½ шт.;
  • лаврове листя — 2 шт.;
  • чорний перець — 5 шт.;
  • сіль — 2 ст.л.;
  • цукор — 2 ст.л.

Як приготувати

Капусту потрібно нашаткувати, а моркву натерти на тертці. Це стандартні кроки для приготування квашеної капусти. Перемішайте, посипте сіллю та цукром, спеціями. Капуста має пустити сік. Гострий перець наразі не кладіть.

Перець потрібно почистити від насіння. Якщо вам потрібен більший рівень гостроти, тоді беріть весь стручок. Наріжте кільцями. Перемішайте його тепер з капустою та втрамбуйте в банку.

Рекомендуємо банку поставити в таз чи каструлю, бо в процесі буде виділятись розсіл та витікати. Лишіть так стояти при кімнатній температурі. Кожен день проштрикуйте капусту в банці, щоб виходили зайві гази. Активний процес триває три дні. Далі банку потрібно переставити в холодильник. Смачно та гостро — оригінальна капуста з вогником вам має сподобатись.

попередня статтяТерпка хурма — вдалий та смачний інгредієнт для салату
наступна статтяЯк і чим валер’янка може допомогти на дачній ділянці
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я