Як приготувати ідеальні пухнасті млинці: потрібно додати один інгредієнт

0
Навіщо господині витримують тісто на тонкі млинці перед смаженням
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Млинці – це страва, яку всі знають та полюбляють їсти. Вони ідеально підходять для сніданку, обіду та вечері.

Вони чудові як у солодкій, так і в солоній версії. Тим не менш, іноді вони можуть бути не ідеальні. Ось простий трюк, щоб зробити їх пухнастими.

Як приготувати пухнасті млинці?

Млинці – це хороший варіант, якщо ви не маєте уявлення що приготувати, та не маєте занадто багато часу, щоб приготувати певну страву.

На обід млинці можна приготувати у солоній версії, а для сніданку чи вечері – у солодкій версії з улюбленим варенням, шоколадним кремом чи фруктами.

Хоча підготовка тіста та подальше смаження здається тривіальним, млинці не завжди вдаються пухнастими.

Існує простий спосіб переконатися, що вони завжди виявляються бездоганними. Просто додайте один інгредієнт. Щоб отримати легкі та пухнасті млинці, додайте в тісто газовану воду.

Якщо у вас немає газованої води під рукою, пекарський порошок або харчова сода також підійдуть.

Пухнасті млинці, які ви в результаті приготуєте, можна подавати з будь -якою начинкою. Їх обожнюють не лише діти, але й дорослі.

Крім усього іншого, вони будуть кориснішими зі шпинатом, курячим м’ясом або сиром. Цю універсальну страву можна подавати з різними начинками.

попередня статтяЯк правильно позбутися пилу на листках кімнатних рослин
наступна статтяЩо додати до фаршу, щоб вийшли соковиті та смачні котлети: інгредієнт, про який забули сучасні домогосподарки
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я