5 найбезпечніших перекусів на ніч: вони не дадуть набрати зайву вагу

0
5 найбезпечніших перекусів на ніч: вони не дадуть набрати зайву вагу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Думаєш, чим би заморити черв’ячка перед відходом до сну? Відклади подалі печиво або бутерброди і заміни їх на ці безпечні для фігури перекуси.

Почуття голоду перед сном, мабуть, траплялося у всіх. У ці моменти нас так і тягне наїстися чогось шкідливого. І добре б зриватися так тільки час від часу … Але якщо ввести цей вечірній ритуал у звичку, то нічим хорошим для фігури це точно не обернеться. Але вихід є завжди! Запам’ятай 5 найкорисніших варіантів перекусів на ніч, які точно не осядуть мертвим вантажем на талії.

Склянка кефіру

Один з найкращих варіантів перекусу, коли ти выдчуваэш тваринне почуття голоду в найневідповідніший момент. Для фігури це безпечно: у жирному кефірі на 100 г міститься 56 ккал, а в легкому – всього 30.

Грейпфрут

Гірко-солодкий цитрус також не відкладеться в жир. Чому? Грейпфрут відноситься до продуктів з мінусовою калорійністю. Це означає, що на перетравлення фрукта організм витрачає стільки ж калорій, скільки міститься в ньому.

Жменя сухофруктів або горіхів

Але не більше! Це справжній порятунок для тих, кого перед сном опановує голод. 2-3 штуки кураги або чорносливу або 30 грам горіхів усунуть голод і дадуть спокійно поринути в царство Морфея.

Один банан

Щоб розтягнути задоволення, краще розріж його на шматочки і довго смакуй кожен. Згодом голод змінить гнів на милість і відступить, давши тобі спокійно заснути.

Тушковані або печені овочі

Їх ти можеш дозволити навіть цілу тарілку – головне, щоб вона була невеликою за розміром, не більше 300 грам. Так ти обдуриш мозок черговим «повноцінним» прийомом їжі і вгамуєш нічний апетит.

попередня статтяУнікальний рецепт яблучного пирога на сковороді
наступна статтяЯк тушкувати котлети після смаження
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я