Тушковане м’ясо у власному соку з цибулею

0
Тушковане м'ясо у власному соку з цибулею
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви хочете приготувати м’ясо, яке тане в роті і розпадається на волокна, то зробіть це за рецептом, який сьогодні пропонуємо. М’ясо, масло, цибуля, прянощі – і нічого зайвого.

Подробиці

1 кг м’яса (яловичина або свинина) поріжте великими шматочками, такими, як на гуляш зазвичай робите.

Викладіть на суху глибоку сковорідку або ж казан м’ясо, покрийте щедро цибулею (можна брати у половину до м’яса 400-500 г). Зверху додайте 150 г масла, саме якісного, вершкового. Воно зробить м’ясо під час приготування ароматним, з легким вершковим присмаком.

Залийте все склянкою води і тушкуйте на помірному вогні протягом 30 хвилин. Після цього посоліть, додайте прянощі і продовжуйте тушкувати 30-60 хвилин. Це залежить від жорсткості самого м’яса.

М’ясо за цей час встигне пропаритися у власному сокові. Цибуля з водою перетворяться на підливу, що смакуватиме з будь-яким гарніром.

попередня статтяШвидкий і поживний салат із кальмарами на вечерю
наступна статтяЯкі помилки робить кожен другий городник, коли садить помідори на розсаду
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я