Хот-дог з начинкою по-німецьки — вдвічі смачніше, ніж звичайний

0
Хот-дог з квашеною капустою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Стандартний хот-дог складається з м’якої булочки та сосиски, на які поливають кетчуп, гірчицю. Іноді ще майонез. Це дуже просто, але смаку в такому форматі не вистачає. Спробуйте зробити з начинкою на німецький лад. Можна ще й від себе щось додати. Тоді у вас вийде авторський хот-дог.

Інгредієнти

Хот-дог в Німеччині люблять готувати з квашеною капустою та морквою. І вони задають основний смак та доповнюють його. Окрім того, вам потрібна гостра гірчиця та цибуля. Це буде дуже смачно.

Як приготувати

Квашену капусту подрібніть разом із цибулею. Натріть моркву та додайте до капусти. В булочку покладіть сосиску, зверху овочеву суміш та полийте все гострою гірчицею. На цьому приготування можна вважати завершеним.

Але завжди є місце експериментам. Начинку можна доповнити іншими соусами, додати консервовану кукурудзу, свіжі огірки та помідори. А моркву можна покласти, приправлену по-корейські. Буде міжнародний хот-дог. Смачного!

попередня статтяЯк приготувати чіпси з буряка
наступна статтяЧим і як проводити весняну обробку троянд від хвороб
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я