«Не переживайте, ми не помічаємо»: жіночі промахи, які не важливі для чоловіків

0
«Не переживайте, ми не помічаємо»: жіночі промахи, які не важливі для чоловіків
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Невже ви робите епіляцію, голите ноги і потієте в спортзалі тільки для себе, коханої? Просто плануєте провести вечір у компанії коханого… серіалу? Але ми запитали у знайомих чоловіків: а може, ми даремно паримось над кожним квадратними міліметром свого тіла та пара зайвих волосків разом зі сколом гель-лаку на мізинці нічого не вирішують?

Епіляція ніг

Абсолютний маст-хев сезону, у тому числі зимового. Так, щільні чорні колготки або шкіряні штани в стилі Трініті з «Матриці» – це дуже сексі, якщо ви не збираєтесь продовжити побачення. В іншому випадку, готуйтеся до того, щоб все було гладко: чоловіки виявили дивовижну одностайність наголосивши на важливості гладких ніжок.

Цінна примітка: будьте особливо пильними, вибираючи прозорі панчохи або колготки, – якщо у вас на ногах вже є «їжачок», він відчуватиметься через тонку тканину і змусить чоловфків здригнутися від жаху.

Епіляція бікіні

Тут і говорити нема чого: у комплекті з гладкими ногами чоловікам хотілося б бачити і ідеальну зону бікіні. Так, навіть якщо ви знаєте один одного вже давно і навіть якщо він запевняє вас, що найсексуальніше в жінці це її розум, а не тлінне тіло. Так, розум, тільки в цьому місці чоловіки зазвичай недомовляють: розумна жінка, за їхніми словами, не може бути недоглянутою (і надмірно волохатою). Не намагайтеся отримати індульгенцію на порятунок від… позбавлення від волосся. Якщо, звісно, ​​у вас не бойфренд-детокс.

Епіляція пахвових западин

Ви, мабуть, і самі здогадалися, що пахви теж важливо тримати в порядку. Навпроти цього пункту чоловіками також виставлений маркер підвищеної важливості: гладкість рук і пахв — і ніякого “мошенничества”.

Манікюр

А ось тут думки чоловічої статі розходяться… Виявляється, на абсолютній бездоганності манікюру можна не заморочуватися. Більше того: «що складніший манікюр, то простіша його володарка», вважають деякі молоді люди. Думаємо, коротенькі нігті нюдового кольору та охайної кутикули цілком достатньо, щоб не викликати відторгнення. Інше питання, що нам без останніх манікюрних трендів нудно, чи не так?

Педикюр

Тільки уявіть: млосний вечір, мерехтливі свічки, жаркі компліменти, шовкові простирадла і… ковзаючі по них з характерним несамовитим звуком шорсткі п’яти. Бррр… Настання холодів не привід «забити» на педикюр, вважають чоловіки.

Зайва вага у проблемних зонах

Ми розуміємо, вам уже нестерпно дивитися на кілька кілограмів, яких ви так не можете позбавитись і які відклалися на животі, стегнах, попі або руках, але… чоловіки не дуже й звертають на них увагу. Якщо відступ від звичної норми не дуже великий, ви абсолютно дарма робите із набору ваги вселенську трагедію. Можна спокійно входити в режим підготовки до літа і не переживати: окомір на зайву вагу вашого бойфренда, швидше за все, не розвинений.

Целюліт

Там де є кілька зайвих кілограмів, там є і вона — «апельсинова кірка». І знову можна видихнути з полегшенням: жінки переживають щодо целюліту набагато більше, ніж чоловіки. Не тому, що вони самі його не мають. Дивно, але, сприймаючи нас переважно візуально (це ми любимо в основному вухами), молоді люди не вважають целюліт суттєвим недоліком. Але ж і не вітають! Продовжуйте в тому ж дусі і виберіть посильні заходи для нейтралізації «кірки» – самій буде приємніше.

Розтяжки на тілі

Подвійна проблема. З одного боку, якщо стрії невеликого розміру або знаходяться в непомітних місцях (наприклад, під грудьми), чоловіки можуть не помітити, що вони є, якщо ви самі не почнете скаржитися. З іншого боку, якщо розтяжки яскраво виражені, вони напружують. Зараз оприлюднимо правду життя: чоловік може бути закоханим у жінку, але це не означає, що він закоханий у кожну ваду на її тілі. Ви зробите приємно і йому, і собі, якщо вживатимете  заходів щодо маскування або лазерного видалення стрій.

Відрослі коріння

Як з’ясовується, не дуже серйозна проблема. Чи то наші бойфренди змовилися зі стилістами, чи то нам просто пощастило, але цього сезону дівчатам із фарбованим волоссям можна трохи розслабитися. По-перше, колірний контраст між корінням та довжиною з плавним переходом потрапив у тренди. По-друге, чоловіча пильність при погляді на наші верхівки трохи слабшає.

Сивина

Проте важливо не запускати волосся і не демонструвати сивину. Так, зморшки та сиве волосся – це наш життєвий досвід, не варто таврувати себе. Але якщо у вас є можливість замаскувати видимі білі волоски, зробіть це. Морально чоловіки нас розуміють, але ось фізично нічого з собою вдіяти не можуть: сиве волосся їх лякає, навіть якщо за паспортом вам 25.

Пігментні плями

Не дуже дратівливий фактор, але великої полегкості у чоловіків він також не отримав. Шкала лояльності тут пропорційна закоханості: найкраща жінка у світі не спізнюється, а затримується, на її обличчі та тілі не пігментні плями, а миле ластовиння. Не чекайте, коли пристрасті вщухнуть і він подивиться на вас (і ваші пігментні плями) більш спокійним поглядом. Нейтралізуйте їх раніше, ніж це станеться.

Брови

Ще один приклад того, як важливість одного окремо взятого елемента непомірно роздута у жінок і не дуже хвилює чоловіків. Єдине, про що вони нас просять: щоб на місці брів були… брови, а не натільний живопис, зроблений у салоні татуажу. Загалом, форма і колір менш важливі, як природність походження.

Вії

Якщо ви спокушаєтеся на нарощування вій, будь ласка, тримайте себе в руках. Молоді люди, поки ми не чуємо, називають надмірно об’ємні вії не інакше як автощітками і чудово відчувають межу між натуральністю та рукотворним ефектом. Якщо вам ліньки користуватися тушшю, спробуйте ламінування вій.

Naked face

Антилідер за важливістю – це наш ретельний макіяж з любовно виписаним контурингом і тими ж бровами, якщо їх ще не “намалював” майстер татуажу. Ми непомірно здивовані, але чоловіки в один голос заявляють, що “ненавидять мейк” і побоюються “штукатурки”, а особливо вразливі навіть ставлять під сумнів успішність побачення, якщо дівчина прийде на нього з червоною помадою на губах. Ми, звичайно, взяли до уваги, але щось нам підказує, що під відсутністю макіяжу наші бойфренди мають на увазі вміло зроблений nude.

попередня статтяЕпідемія краси: перемогти акне допоможе вірус
наступна статтяНебезпечно, але хочеться: скільки можна випити без шкоди здоров’ю
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я