Інгредієнти, які можуть суттєво погіршити смак котлет

0
Інгредієнти, які можуть суттєво погіршити смак котлет
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рецептів приготування котлетного фаршу безліч. Деякі господині до фаршу додають манку, різні сирі овочі, крупи та багато інших інгредієнтів. Проте чи всі вони працюють на користь. Деякі з них роблять котлети грубішими або несмачними.

Хліб

Вважається, що хліб здатний зробити фарш більш пухким та повітряним. Однак не всі знають, що в даному випадку йдеться не про свіжий м’якуш, а про злегка підсохлий хліб. М’який хліб зробить котлети більш глевкими, а сухий сприяє розпушенню фаршу.

Молоко

У багатьох рецептах можна зустріти рекомендацію додавати у фарш молоко. Мовляв, цей продукт зробить котлети соковитішими і ніжнішими. Це помилка, оскільки молочний білок при термічній обробці згортатиметься разом із м’ясним. Через це колети виходити жорсткішими і несмачними. Крім того, фарш з молоком не підлягає зберіганню ні в сирому, ні в замороженому вигляді.

Якщо необхідно зробити консистенцію фаршу рідкішою, найкраще розбавити його водою – простою або мінеральною.

Часник

Часник – одна з найяскравіших і ароматних прянощів. У смажених котлетах аромат часнику особливо помітний. Тому використовувати його для приготування фаршу можна тільки в тому випадку, якщо всі потенційні їдці ставляться до нього позитивно.
Краще замінити сиирй часник на сушений гранульований або на якісь нейтральніші прянощі, наприклад, цибулю або чорний перець.

попередня статтяПересадка кімнатних рослин взимку: можна чи ні
наступна статтяКолаген у домашніх умовах: як правильно зварити кістковий бульйон
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я