Секрети смаження тонких млинців, про які не всі знають

0
Рецепт тоненьких млинців
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не читайте ці поради, якщо у вас завжди виходять тонкі млинці, що легко перевертаються, не прилипають до сковорідки і при цьому еластичні, а не крихкі.

Подробиці

Є декілька секретів правильного смаження, найголовніше нижче:

  1. Перед тим, як наливати тісто на сковорідку, її треба дуже добре розігріти. Перевірити легко каплею води. Краще перегріти, ніж не догріти, коли мова про смаження млинців.
  2. Навіть якщо ви у тісто додаєте олію (радимо додавати), то все одно для першого млинця потрібно обов’язково змастити поверхню сковорідки. Ідеально для цього підійде шматочок сала.
  3. Сигналом для того, що млинець потрібно перевертати, є висихання верхньої частини тіста. Якщо бачите, що тісто “взялося”, то перевертайте, в іншому випадку у вас буде сухий млинець, який важко загорнути з начинкою.
  4. Для того, щоб під час перевертання тісто не розривалося, користуйтеся спеціальною або ж просто дерев’яною лопаткою. З часом можна “набити руку” і перевертати у повітрі.
попередня статтяЩо додати у воду для миття підлоги без витрат на хімію
наступна статтяКоли треба додавати цибулю у фарш на пельмені
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я