Топові способи відкрити банку з кришкою

0
Банка з гвинтовою кришкою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Гвинтові кришки вміють так щільно закрутитись, що їх потім і чоловічими руками не відкриєш. А коли потрібно дістати огірки, помідори чи набрати ложку варення, то проблема з банкою дещо нервує.

Переважно всі намагаються встромити ніж в край кришки, щоб запустити туди повітря для зрушення процесу. Але є безпечніші способи. Читайте про них далі.

Спосіб №1

Покатайте банку по поверхні стола. Цей спосіб підійде для найменших банок. Максимум для 0,5 л. Підстеліть рушник, щоб банка не злетіла на підлогу. Під час катання притисніть кришку. Декілька рухів — і банка відкрита.

Спосіб №2

Він розрахований на банки від 1 л і більше. Вам потрібна олія. Нею змастіть в декількох місцях під ребро кришки. Лишіть банку в перевернутому стані на 15 хвилин. Банка відкриється моментально.

Спосіб №3

Якщо часу обмаль, грійте воду. Або ж поставте банку під кран з гарячою водою. Лишіть на 2 хвилини. А потім просто її відкрийте.

Якщо у вас буде проблема з кришками та банками, тепер ви знаєте способи для їх відкривання.  Кілька дій та справа зроблена.

попередня статтяЯк приготувати тісто для піци на сметані
наступна статтяЯк приготувати сирне тісто для печива, пряників, пирогів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я