Які зачіски будуть модними у 2023 році

Підпишись на нас:

Пам’ятаєте, як 15-20 років тому ми всі заколювали передню частину волосся шпилькою на маківці? Що ж, ця зачіска повертається до нас в 2023 році. Відтворити улюблену зачіску всіх нульових зірок дуже просто. Акуратно відокремте передню частину волосся: вона, до речі, може бути зовсім тонкою – наприклад, якщо ви хочете прибрати тільки чубчик. Для більшого ефекту її необхідно злегка начесати біля коріння (для цього використовуйте лак середньої фіксації), а потім прибрати назад, закріпивши маленькими крабиками або плоскою металевою шпилькою.

Мокрий ефект

“Мокра” укладка залишається на піку популярності вже не перший рік. Це може бути просто розпущене волосся, пучки, хвости, коси — загалом усе що завгодно. Головне, щоб зачіска виглядала, ніби ви щойно виринули з басейну. Тим не менш, ефект «мокрого» волосся — дуже підступна штука: досить помилитися хоча б на одному етапі (наприклад, переборщити з гелем), і укладання миттєво перестане бути модним: волосся просто виглядатиме, ніби його не мили тиждень.

Низькі хвости та коси

Про те, що у 2023 році будуть модними низькі хвости та кіски було відомо ще у вересні з Тижня моди, проте вихід серіалу «Уенсдей» у грудні лише сильніше зробив цю зачіску трендовою. Розділіть волосся на прямий проділ і зберіть два хвости або кіски — головне, щоб вони були закріплені якомога нижче. Загалом хвіст можна зробити і один. Щоб він виглядав ефектніше, закріпіть його великою гумкою або шпилькою або, навпаки, зробіть «невидиме» кріплення, обмотавши пасмо волосся навколо прозорої гумки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як приготувати ідеальну запіканку з сиру: 5 простих правил

Сирна запіканка може стати бажаним гостем на вашій кухні,...

Чому гине розсада огірків: 3 часті помилки

Не секрет, що справи городні потребують чимало зусиль та...

Як посмажити ніжну червону рибу менш ніж за 10 хвилин

Про користь червоної риби не чув лише лінивий, тож...

3 рослини, які приховано шкодять іншим культурам: не бур’яни, а шкоду завдають

Виявляється, деякі культурні та декоративні рослини можуть стати прихованими...

Які помилки ми робимо при варінні кави

З ранку перш за все хочеться порадувати себе чашкою...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...