Як приготувати десерт «Рафаело» – буде дуже кокосово

0
Десерт в стакані
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Смачні цукерки «Рафаело»  моментально зникають, бо вони такі маленьки. Хочеться побільше насолодитись кокосовим смаком та хрусткими горішками. Тому варто приготувати трайфл-десерт з однойменною назвою.

Інгредієнти

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • білий шоколад – 90 г;
  • молоко – 200 мл;
  • кокосова стружка – 30 г;
  • горішки – 30 г;
  • вафлі – 4-5 шт.;
  • кукурудзяний крохмаль – 3 ч.л.

Як приготувати

З’єднайте молоко, шоколад та крохмаль. Поставте на плиту та прогрівайте до легкого загустіння. Зніміть масу з вогню та дайте їй охолонути.

Далі можна починати збирати десерт. Спочатку на дно стакана покладіть крем, посипте його кокосовою стружкою. Наступний шар – горішки. На ваш смак це може бути фундук або мигдаль. Хто любить арахіс, може покласти його. Зверху на горіхи подрібніть вафлі (вафельні коржі). Перекрийте кремом. Можете повторити нашарування потрібну вам кількість разів.

Десерт відправте на годину у холодильник. Від цього він стане ще смачнішим. Дочекалися, коли скінчиться година? Можете тепер пробувати. Смачного!

 

попередня статтяЧому в квіткових горщиках з’являється пліснява: як її позбутися раз і назавжди
наступна статтяПечиво з 3 інгредієнтів без борошна, яєць та масла
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я