Як зберігають варений буряк запасливі господині

0
Як зберігають варений буряк запасливі господині
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Варений буряк — корисний продукт, що популярний восени та взимку для приготування різних страв. З нього готують вінегрети, салати і навіть холодні закуски. Запасливі господині, що люблять економити час, часто буряк відварюють заздалегідь. Завдяки цьому можна всього за кілька хвилин приготувати смачний салат до приходу гостей.

Подробиці

Варений буряк можна зберігати в шкірці в холодильнику приблизно 7 -10 днів. Оптимальна температура для зберігання від 0 до +6 градусів. При цьому, чим нижча температура, тим довше зберігається буряк.

Найчастіше зберігають буряк трьома способами:

  1. У шкірці. Для цього з буряків зливають відвар і висушують. Після цього викладають у каструлю і зберігають протягом тижня. Після закінчення цього терміну вживати продукт в їжу не варто.
  2. У замороженому вигляді Для цього потрібно відварити буряк і очистити від шкірки. Після цього буряк розкладається по контейнерах і заморожується. Зберігається такий продукт протягом 30 днів.
  3. У вакуумному пакеті. Можна відварити буряк і перекласти його у вакуумні пакети. Відкачайте повітря. У такому вигляді буряк можна зберігати до 3 тижнів.
попередня статтяЯк зберігати цибулю, щоб не загнивала до весни
наступна статтяЯк швидко запекти картоплю з часником, вершковим маслом та сиром
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я