...
ГоловнаЗдоров'яЛавровий лист із лимоном для покращення імунітету

Лавровий лист із лимоном для покращення імунітету

Підпишіться на нас:

Ділимося порадою, як покращити імунітет та запобігти респіраторним захворюванням в осінній час. А також, як знизити рівень холестерину та зменшити ефект старіння у будь-який сезон.

Подробиці

Потрібно змішати 2 інгредієнти.

Перший інгредієнт – це лимон. Видавіть сік одного лимона. Лимон містить вітамін С та антиоксиданти, що зміцнюють імунну систему і захищають від застуди та грипу. Лимонний сік запобігає утворенню каменів у нирках. Знімає біль у горлі. Цедру лимона треба нарізати невеликими шматочками.

Другий інгредієнт – це лавровий лист. Він є джерелом вітамінів та мінералів. Лавровий листок знижує рівень цукру в крові. Нам знадобиться 6 лаврових листів.

Ці 2 інгредієнти мають противірусні та протимікробні властивості. Вживання їх разом значно покращує функцію вашої імунної системи.

Додати 700 мл води. Варити на слабкому вогні 10 хв. Дати охолонути хвилин 10-15. Процідити рідину. Зберігати у холодильнику 3 дні. Пити протягом 1 тижня. По 1 склянці (180 мл) за пів години до сніданку щодня.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Синдром сухого ока: як він проявляється та якими засобами його лікувати

Відчуття «піску в очах» та печії, на жаль, добре знайоме багатьом із нас. Якщо ти відчуваєш подібні дискомфортні...

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість не визначає твою...

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став мало не щоденним супутником...

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і сирі овочі мають...