Незвичайне варення з гарбуза зі смаком манго

0
Незвичайне варення з гарбуза зі смаком манго
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Незвичайне варення з гарбуза, яке на смак нагадує екзотичні плоди манго, легко готувати, а результат перевершить всі очікування.

Подробиці

Для приготування ласощів знадобиться:

  • 3 кг гарбуза
  • 600 г цукру
  • 3 апельсини
  • 1 лимон
  • 15 г лимонної кислоти.

Гарбуз треба почистити, помити та нарізати кубиками середнього розміру. Цитрусові залити окропом і залишити в гарячій воді на 30 секунд, після чого нарізати лимони та апельсини такими ж кубиками, як і гарбуз. Ретельно перемішати та додати цукор з лимонною кислотою.

Варення має настоятися близько 4 годин, після чого його можна розкласти по півлітровим банкам. Накрити банки металевими кришками, помістити в ємність із водою, стерилізувати 20 хв.

Уникнути прикрої неприємності – появи тріщин на скляних банках – допоможе одна хитрість. На дно каструлі, в якій стерилізуватимуться банки, потрібно помістити складений у кілька разів кухонний рушник або марлю.

Закриті банки треба укутати ковдрою або покривалом і залишити в теплі на добу. Зберігати варення потрібно у темному та холодному місці, найкраще у підвалі або коморі.

попередня статтяЯк омолодитися без дорогої пластики
наступна статтяЯк швидко і смачно замаринувати м’ясо для шашлику
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я