5 причин, чому імбир корисний для здоров’я

0
Імбир
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В осінній період лікарі рекомендують пити чаї з імбиром. Вони корисні для здоров’я та мають профілактичну дію на організм. Імунітет буде вам вдячний за введення імбиру в раціон, адже його користь багатоаспектна.

Подробиці

  1. Теплий напій з імбиром корисно пити тим, у кого кашель. Елементи рослини надають відхаркувальну та протизапальну дію.
  2. Імбир нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, зокрема рекомендують при печії, відрижці, закрепах.
  3. Чай з імбиром варто вживати алергікам під час сезонних алергій. Він знімає набряки, оскільки є стабілізатором алергенів.
  4. Імбир допомагає нормалізувати роботу серцевої системи. Продукт сприяє зменшенню рівня холестерину, зниженню кров’яного тиску, полегшує працездатність серцево-судинної системи.
  5. Болезаспокійливі властивості імбиру широко використовуються для лікування мігрені, зняття больового синдрому при зубному болю, а також і при головному.

 

 

попередня статтяЯк приготувати яблучний пиріг із горіхами нашвидкуруч
наступна стаття Кондитер пояснив, які переваги та недоліки крему ганаш
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я