Що краще додати до чаю замість цукру

0
Що краще додати до чаю замість цукру
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Раптом усвідомили, що вживаєте дуже багато цукру? І тут першою жертвою стає саме чай. Рішення прибрати цукор з улюбленої чашки чаю здається оптимальним варіантом, але часто в таких випадках чай перестає приносити задоволення, яке було раніше. Не варто діяти так радикально, просто відмовтеся від цукру на користь інших підсолоджувачів.

Мед

Мед та чай з гірким смаком – відмінне поєднання. Просто заваріть чай і перемішайте із чайною ложкою меду. Можна куштувати різний мед, тоді і сам ароматний напій буде щоразу різним.

Кокосовий цукор

Той самий цукор, тільки з іншими властивостями — і жодного глікемічного індексу. У поєднанні з чаєм така добавка дуже нагадує звичний коричневий цукор.

Стевія

Ще один очевидний варіант, на який варто звернути увагу. Стевія наділяє чай особливим лакричним смаком, м’яким і солодкуватим.

Кленовий сироп

Чорний чай без добавок, чай з лимоном, ройбуш та молочний улун – усі ці варіанти добре поєднуються з кленовим сиропом. Тепер у вашого улюбленого напою з’явиться ще й тонкий горіховий смак, який навіть сподобається гурманам.

Лакричне коріння

Корінь лакриці або солодки – це два в одному, і підсолоджувач, і чай, в якому немає доданих цукрів, але є дуже солодкий смак. Ця добавка чудово поєднується зі звичайним та трав’яним чаєм. При цьому солодка ще з давніх-давен використовувалася для лікування багатьох проблем зі здоров’ям, включаючи неприємності зі шлунком, а також допомагала зняти стрес і усунути занепокоєння.

Кокосова олія

Кокосова олія у чаї? Звучить як невдалий жарт, і така реакція на таку пропозицію це абсолютно нормально. Насправді ця олія оптимально поєднується із зеленим, а також з трав’яними чаями.

Свіжі фрукти

Трохи фруктових солодощів замість цукру — і чай стане іншим не лише на смак, а й за своїми корисними властивостями. Додайте жменьку порізаних фруктів у звичний напій, наприклад, полуницю, малину, чорницю, персики або лохину. Можна процідити отриману суміш, а можна пити так.

попередня статтяЛікарка-трихолог розповіла про вплив нікотинової кислоти на волосся
наступна статтяЕксперти розповіли, що корисніше для здоров’я – біг чи ходьба
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я