Як варять пельмені в дорогих ресторанах

0
Які 3 «секрети» дозволять навіть магазинні пельмені зробити смачнішими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пельмені цінують за смак та простоту приготування, з яким впораються навіть школярі.

Є кілька хитрощів при їх готуванні, які дозволять покращити якість пельменів. Страва завдяки їм не поступиться за смаком ресторанній.

Подробиці

Пельмені рекомендують варити у великих каструлях. Хитрість у тому, що вони всі будуть на поверхні, тому не прилипатимуть до стінок посуду.

При цьому важливо пам’ятати та дотримуватись пропорцій: 500 г пельменів варять у 1,5 л води. Пельмені з меншою ймовірністю злипнуться в каструлі, де багато води. Каструлю потрібно заповнювати водою мінімум на 2/3.

Варити їх краще у солоній воді. Сіль вбереться у процесі готування і краще розкриє смак. Відмінно доповнить страву лавровий лист та чорний перець.

Коли пельмені піднімаються, вогонь вимикають. Залишають постояти в каструлі 5-7 хв. у гарячій воді, щоб вони дійшли до готовності.

Пельмені подають без рідини. Її зливають, бо з бульйоном смак соусу губиться. Перед подачею додають вершкове масло та мелений чорний перець.

попередня статтяДобриво зі старого хліба для всіх культур, яке готують досвідчені городники
наступна статтяЩо зробити, щоб дріжджове тісто піднялося і було «пишним»
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я