Готуємо яйця по-португальськи за 10 хвилин

0
Закуска з яєць
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Завжди було цікаво дізнатись кулінарні традиції, історії, рецепти інших країн. Одні й ті самі продукти люди готують у різних комбінаціях, що дає нові смаки та варіації страв. Так виходить і з яйцями по-португальськи. Спробуйте приготувати смачну закуску всього за 10 хвилин.

Які продукти потрібні для закуски

Вам потрібно взяти наступний перелік продуктів:

  • курячі яйця — 6 шт.;
  • помідори — 500 г;
  • вершкове масло — 1 ст.л.;
  • тертий сир — 2 ст.л.;
  • сіль.

Готуємо закуску

Яйця для страви мають бути круто зварені. Очистіть їх від шкаралупи. Наріжте яйця на скибки. Візьміть декілька помідорів середнього розміру. Краще, щоб вони були не зовсім стиглі. Серединку з них забрати та нарізати теж скибками. Злегка посоліть помідори.

Далі вам знадобиться вогнетривкий або керамічний посуд. В нього викладіть один шар помідорів. Злегка посоліть їх. Далі шар яєць і зверху викладаємо знов шар помідорів. Зверху ще раз злегка присоліть.

В окремій ємності розтопіть вершкове масло. Полийте ним помідори та посипте сиром. За рецептом пропонується 1-2 столові ложки сиру, але його ніколи не буває багато. Можете покласти більше. Заготовку поставте в духовку на 5-10 хвилин на середній вогонь, щоб сир розтанув та утворилась скоринка.

Мандри у кулінарну Португалію з такою закускою — цікава історія. Важливо, що в страві доступні продукти, які завжди знайдуться у холодильнику. Смачного!

 

 

 

попередня статтяДля чого на грядці змащують капусту варенням
наступна статтяПоживні тефтелі з яєць — смакують, як курячі котлети
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я