...
ГоловнаКулінарія«Секрет» ідеального та ніжного картопляного пюре

«Секрет» ідеального та ніжного картопляного пюре

Підпишіться на нас:

Картопляне пюре готують дуже часто. Воно входить в категорію улюблених гарнірів. До нього висувають вимоги за консистенцією та смаком. Воно має бути ніжним, але не відчуватись крохмальна в’язкість. Зрештою, нікого не здивуєш картопляним пюре, але один цікавий секрет варто знати. З ним гарнір буде стовідсотково найкращим за будь-яких умов.

Зробіть щось з картоплею

Залити картоплю водою та поставити варити — все, що знають більшість про пюре. Сіль і лаврове листя, як доповнення. Це базові речі, так. Доповнити їх треба правильним порядком дій.

Коли коренеплід доварився, не поспішайте починати товкти овоч. Злийте воду і лишіть картоплю у каструлі під кришкою. Нехай так постоїть 5 хвилин. Тільки потім варто додавати масло та молоко.

Для чого так робити

Ви можете сказати, що «секрет» не такий вже і секрет. Нічого особливого. Насправді, таке вистигання картоплі дає ефект у вигляді ніжної картопляної маси. На даному етапі вона здатна краще вбирати молоко та масло.

Можете називати це кулінарною хімією. Спробуйте та переконайтеся, що пюре вийде набагато смачнішим та ніжнішим. Проста дія в одному моменті, а результат відмінний. Смачного!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...