Робимо із звичайного вінегрету святкову страву

0
Вінегрет
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вінегрет — корисний, смачний та універсальний салат. Його можна готувати кожен тиждень, щоб збагачувати раціон овочами. Базова страва, яка буде чудово смакувати на вечерю чи обід. Якщо з базового формату ви хочете зробити святковий, спробуйте наступні рекомендації.

Цукор

Додайте до вінегрету 1 ч.л. цукру. Цей інгредієнт допоможе розкрити смак інших овочей. Основна задача полягає у покращенні смаку. Страви із буряком дійсно потребують для розкриття потенціалу трохи цукру.

Молоко

Звучить доволі незвично, але 1 ст.л молока надасть приємного присмаку вінегрету. Інгредієнт додають наприкінці готування. Молоко і цукор разом дуже добре працюють, роблячи салат соковитим та насиченим за смаком.

Кунжут и насіння чіа

Ці інгредієнти вважаються новомодними, тому не всі їх використовують в приготуванні страв. Але експеримент може виявитись дійсно вдалим. Насіння чіа — буде декором, а кунжут надасть приємні відтінки смаку.

Всього декілька інгредієнтів, які здатні зробити звичну страву цікавою та оригінальною. Смачного!

попередня статтяЯк зробити, щоб рис та макарони не злипались
наступна статтяСпеція, яка сприяє росту крони та цвітінню у кімнатних рослин
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я