Для чого господині натирають посуд цибулею перед миттям

0
Каструля
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Більшість людей не здогадуються, що ріпчаста цибуля здатна бути помічницею у митті посуду. Не поспішайте раз за разом наливати на губку миючий засіб та від душі терти забруднену поверхню каструль. Процес можна полегшити та прискорити за допомогою овоча, від якого всі «плачуть».

Для якого посуду підійде лайфхак

Цибуля дуже добре справляється з нагаром на металевому посуді, видаляючи також специфічний запах. Миючі засоби не завжди справляються з першого разу, а всім знайомий овоч демонструє свою бойову здатність. Каструлі та сковорідки — його зона дії. Натріть поверхню, дайте трохи постояти, а потім змийте звичайним способом.

Якщо ви любите смажити на грилі, також вам знадобиться цибуля. Візьміть половинку овоча та протріть нею гарячу решітку. Тепер гриль буде чистий та готовий до нової роботи. Ріпчаста цибуля — справжня помічниця у домашньому господарстві.

попередня статтяЩо псує смак картопляного пюре
наступна статтяЯк зробити, щоб рис та макарони не злипались
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я