Замініть лише один звичний інгредієнт, щоб голубці стали ще смачнішими

0
Голубці із пекінської капусти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Голубці — щедра страва для всієї родини. У кожної господині свій рецепт приготування. Хтось робить із рисовою начинкою, інші віддають перевагу картопляній. Однаковим завжди лишається лише один інгредієнт — це капуста. Саме вона займає основний час приготування.

Якщо ви хочете зекономити трохи часу та зробити традиційну страву більш вишуканою, спробуйте внести в неї невеликі зміни. Читайте про них далі.

Замінюємо основний інгредієнт

Білокачанна капуста потребує уваги. Її треба добре пропарити або відварити, розібрати на листя, яке окремо іноді доводиться ще підчищати від грубих частин.

Спробуйте замінити її на пекінську капусту. Структура овоча ніжніша, тому немає потреби окремо боротись за її м’якість. Відварювати непотрібно, листі добре знімається — суцільні переваги. Голубці із пекінської капусти готуються аналогічно, як і з білокачанної.

Начинка закладається у листя, зроблені голубці заливають соусом із томатною пастою та овочами або бульйоном із сметаною та тушкують до готовності. Ніжні та смачні — ці голубці однозначно стануть вашим фаворитом. Смачного!

попередня статтяЦе найсмачніший чай з лимону, який переверне вашу уяву про нього
наступна статтяГарячий чи холодний спосіб: як краще закривати варення
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я