...
ГоловнаКулінаріяЯк зробити дуже соковитий фарш для пельменів: простий рецепт із секретом

Як зробити дуже соковитий фарш для пельменів: простий рецепт із секретом

Підпишіться на нас:

Що може бути смачніше за домашні пельмені? Мабуть, нічого! На жаль, не завжди фарш для приготування цієї страви виходить соковитий, а самі пельмені з бульйоном усередині.

Якщо ви не знаєте, як досягти такого ефекту, обов’язково беріть цей рецепт на замітку, адже фарш, приготовлений в такий спосіб виходить дуже соковитим.

Складові:

  • свинина 0,600
  • яловичина 0,600
  • цибуля ріпчаста 0,250
  • часник 0,015
  • сіль, перець за смаком
  • молоко 0,100
  • масло вершкове 0,100

Приготування:

1. Миємо м’ясо в холодній воді, прибираємо  всі жили і плівки, можливо навіть кістки, залежно від того, яке м’ясо ви купуєте.

2. Цибулю, часник чистимо і ріжемо разом з м’ясом на шматки, які зручно буде закладати в м’ясорубку, крутимо все в м’ясорубці, додаємо сіль, перець і добре вимішуємо.

3. Потім додаємо молоко і знову добре вимішуємо, залишаємо фарш постояти на годину або півтори: для того щоб молоко повністю ввібралося у фарш.

4. Секрет: після всього додаємо розтоплене вершкове масло і добре вимішуємо, фарш готовий і виходить дуже соковитим. Майте на увазі, що заморожувати такий фарш не варто, його краще відразу використовувати для приготування пельменів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...