Головні “секрети” краси Джулії Робертс: безглютенове харчування, спорт та оливкова олія

0
Головні секрети краси Джулії Робертс: безглютенове харчування, спорт та оливкова олія
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нещодавно Джулії Робертс виповнилося 54 роки, але виглядає вона набагато молодшою. Акторка має багато секретів краси та молодості, якими вона любить ділитися в інтерв’ю. А головне — її правила догляду за собою, харчування та підтримання тіла у тонусі дуже прості та доступні всім. Розповідаємо все про б’юті-рутину Джулії Робертс.

Актриса надає первагу безглютеновій дієті

 

 

Вже п’ятнадцять років Джулія дотримується безглютенового харчування. Вона повністю виключила з раціону білий хліб, булочки, ковбаси та копченості, солодке, макарони та чіпси. Всі ці продукти руйнують колаген та призводять до передчасного старіння.

Щоб продовжити молодість, акторка замінила їх на здорову їжу. Джулія любить кіноа, батат, бобові, а також щодня їсть органічні овочі та фрукти та п’є кокосову воду, яка очищає організм.

Кожного ранку Джулія займається йогою

Заняття йогою допомагають акторці якомога довше не старіти і виглядати молодше. Справа в тому, що через постійний стрес, який ми відчуваємо, організм швидше зношується, і це позначається на нашій зовнішності – шкіра втрачає еластичність, з’являються зморшки, ми постійно відчуваємо себе млявими і втомленими.

Йога повертає життєву енергію, допомагає максимально розслабитися та зняти стрес – за це її дуже любить Джулія Робертс.

Актриса веде активний спосіб життя

Залишатися в чудовій формі Джулії допомагає не лише йога, а й пліометрика – стрибкова гімнастика, якою вона займається з тренером.

Акторці подобається постійно перебувати в русі, а спорт заряджає її енергією на весь день. Тому після йоги Джулія бігає, часто катається на водних лижах і ходить на заняття зі степ-аеробіки. Загалом весь час займається фігурою.

Головний секрет краси

Джулія завжди каже, що головний секрет краси – пряма спина. Коли людина тримає поставу, вона виглядає впевненішою у собі та стрункішою.

Білосніжна посмішка

Посмішка для Джулії Робертс – це  візитна картка, тому акторка стежить за тим, щоб вона завжди мала бездоганний вигляд. Приблизно раз на два тижні актриса чистить чистить зуби пастою з фтором та подрібненою полуницею, що допомагає відбілити їх, не відвідуючи стоматолога.

Завжди використовує SPF

Джулія часто довго гуляє з дітьми на свіжому повітрі, а також бігає, тому кожного дня вона використовує крем із високим ступенем захисту від сонця (SPF 50). Акторка розумієє, що промені ультрафіолету здатні викликати передчасне старіння, тому не любить засмагати.

Улюблений бьюті-засіб Джулії – оливкова олія

Оливкова олія або «рідке золото», як його називають в Італії, актриса щодня використовує у б’юті-рутині.

Джулія наносить трохи олії на волосся як живильну маску, щоб воно було зволоженим і блискучим, і додає пару крапель у крем, щоб посилити його поживну дію.

попередня статтяЦі трав’яні чаї допоможуть зміцнити імунітет
наступна статтяСпівробітниця Amazon розкрила два питання, які задавав Джефф Безос, перш ніж найняти її
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я