«В що вона вдягнена»: знаменитості, які одягаються як «міські божевільні»

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не можна сказати однозначно, що хочуть показати зірки, одягаючись проти всіх правил моди. Ясно одне – вони не бояться привертати до себе увагу.

А увага неминуча! Адже ці знаменитості одягаються так, ніби нічого не чули про моду та поєднання речей.

Дрю Беррімор

Актриса Дрю Беррімор не раз була помічена у «дивному» одязі. З її матеральним становищем можна було найняти кілька стилістів, які підібрали б їй ідеальне вбрання.

Але ж ні! Дрю важливо лише одне – комфорт, і щоб було тепло (акторка не переносить холод). Але невже в магазинах немає чогось стильнішого і одночасно зручнішого?

Брітні Спірс

Шорти вважаються пляжним одягом. Їх беруть у відпустку, на дачу, відпочивати за містом, але до міського луку вони вписуються рідко.

Але Брітні Спірс так не вважає. Вона з юності любить шорти, і не збирається від них відмовлятися. Модні критики вважають, що знаменитість ніяк не може пережити свій образ 17-річної дівчинки, яка співає про дорослішання.

Кортні Лав

Кортні Лав найбільш відома своїми стосунками з Куртом Кобейном. Ймовірно, вона перейняла від чоловіка найкраще, він теж любив одягатися не за статусом (носив розтягнуті светри, ніби позичив у діда).

Колишня рок-ікона вважає, що гранж, як і раніше, заправляє балом, і, здається, досі живе у 90-х. Але це не так, тому дуже часто вбрання Кортні потрапляють до списків антитрендів.

Сара Джессіка Паркер

Зірка «Сексу у великому місті» зазвичай одягається не так зухвало, як попередні знаменитості, проте іноді її вбрання дивують.

Чого тільки вартий її образ: дитячі босоніжки на попередньому фото, ніби позичені у дочки, шкарпетки з дитячого відділу, рвана сумка. Або рвані джинси відкочені до коліна, з яких виглядають рожеві шкарпетки. Збоку і не скажеш, що Сара Джессіка Паркер – зірка світового рівня. Схоже на інше – те, що у її сім’ї настала економічна криза.

попередня стаття«Страва по-королівськи»: як приготувати одну з улюблених страв Єлизавети II
наступна статтяЕкспертка розповіла, чому з’являються темні кола та мішки під очима
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я