...
ГоловнаКрасаЯк тренуватись, щоб не спровокувати появу акне на шкірі

Як тренуватись, щоб не спровокувати появу акне на шкірі

Підпишіться на нас:

За статистикою, від висипань на спині страждають 48% дорослих жінок. А влітку через підвищене потовиділення ця проблема загострюється. Чому з’являються акне, що допоможе в боротьбі з цією проблемою. Відповідає лікар-дерматолог,та косметолог Олена Литвиненко.

Щоб мінімізувати появу акне під час занять спортом, дотримуйся базових правил:

  • – Головне правило для шкіри обличчя – тренуйся без декоративної косметики. Це допоможе не допустити закупорювання пір та подальшого розвитку акне.
  • Під час тренувань посилюється кровообіг, розганяється метаболізм та підвищується потовиділення. Тому не чіпай обличчя, не витирай піт руками, протирай обличчя одноразовими паперовими серветками або індивідуальним рушником.
  • Перед заняттям зі снарядом або тренажером, продезінфікуй поверхні, що стикаються з оголеною шкірою тіла. Підклади рушник або, якщо ти займаєшся йогою, роби це на власному килимку.
  • Після закінчення тренування обов’язково прийми душ і очисти шкіру обличчя – це позбавить бактерій сприятливих умов для життя та розмноження. Після миття не забувай про догляд, щоб нормалізувати pH-баланс шкіри та дати їй необхідне зволоження.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...