Що робити для того, щоб спатифілум довго квітнув

0
Що робити для того, аби спатифілум («жіноче щастя») весь час квітнув: поради досвідчених квітникарі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У народі квітку спатифілум називають ще «жіночим щастям», адже існує повір’я, що ця рослина, якщо стоятиме у спальні подружжя, зміцнює шлюб і зменшує ймовірність зрад. Для того, щоб квітка довго і рясно квітнула, потрібно гармонійно чергувати підживлення для неї.

Які добрива використовуємо

Гумат калію

Вносять підживлення приблизно у середині зими. Добриво розводять за інструкцією в мисці і ставлять горщик із квіткою. Або рослину рясно поливають розчином.

Монофосфат калію

Підживлення використовують, коли є перший квітконос. Засіб удобрить спатифілум калієм та фосфором – макроелементами, які необхідні для зав’язування великої кількості квітконосів.

Комплексне мінеральне добриво

Наступне підживлення готують на основі будь-якого мінерального добрива, яке містить азот, фосфор, калій. Засіб закріпить успіх і максимально продовжить цвітіння спатифілуму.

При грамотному чергуванні трьох підживлень можна досягти майже цілорічного цвітіння спатифілуму.

попередня статтяЯк приготувати смачні котлети з гороху
наступна статтяЯк приготувати смачну та корисну заправку для борща на зиму
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я