5 продуктів, які зроблять котлети “соковитими” та смачними

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Котлети є універсальною стравою, яка завжди стане приємним доповненням до обіду чи вечері. Кожна господиня має свої секрети та кулінарні лайфхаки, щоб страва була смачною і домашні просили добавки. Однак іноді варто експериментувати, оскільки незвичайні інгредієнти здатні лише покращити смак котлет.

Подробиці

Що додати в котлети, щоб вони вийшли соковитими та смачними: 5 цікавих ідей
Візьміть на озброєння наступні 5 ідей:

  1. Кабачки. Відмінно поєднуються з ніжним курячим фаршем, надаючи йому додаткового відтінку смаку. Інгредієнти варто купувати у співвідношенні 50/50. В цілому, приготування класичне, проте експерти рекомендують додавати у фарш трохи сиру: наприклад, на 400 г фаршу варто взяти 100 г сиру. Кабачок натирається на дрібній тертці. У такому разі хліб додавати не варто;
  2. Цибуля. Звичайна цибуля дозволяє котлетам з будь-якого м’яса стати неймовірно соковитими та ніжними. Однак є один нюанс: цибулину варто натирати на дрібній тертці. Саме такий спосіб дозволить страві стати смачнішою. Можна, звичайно, пропустити його через м’ясорубку, але ефект буде не таким вражаючим.
  3. Хліб. Часто господині забувають додати хліб, вважаючи, що в “чистому” вигляді вийде смачніший варіант. Однак немає нічого кращого, ніж вчорашній трохи черствий хліб вимочити в молоці і додати фарш. Особливо цей варіант поєднується з котлетами зі свинини;
  4. Вершкове масло. Вважається, що даний інгредієнт дозволяє котлетам стати набагато смачнішим і соковитішим. Підійде навіть невеликий брусок продукту. Його варто додавати в холодному вигляді ближче до кінця.
  5. Консервована кукурудза. Відмінний спосіб надати котлетам із курки вишуканий смак. На 2 шматки філе середнього розміру варто взяти 300 г консервованої кукурудзи. Є один аспект приготування: з філе ми не робимо фарш, а дрібно нарізаємо його ножем.
попередня статтяЯк приготувати банановий торт без випікання
наступна стаття2 способи зберігання моркви на зиму в глині
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я