Що ресторанні кухарі додають у деруни, щоб страва вийшла ще смачнішою

0
Деруни
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Традиційно деруни готуються з невеликого набору продуктів: як правило, господині обходяться картоплею, цибулею, сіллю, іноді додають яйця і спеції.

Однак при такому підході страва завжди матиме звичний смак. Якщо ж ви любите експерименти, то варто продумати додаткові компоненти, які зроблять деруни яскравішими та цікавішими.

Що додають до складу компонентів дерунів у ресторані

Часник
Цей простий компонент робить деруни апетитнішими, адже у них з’являється особливий аромат і нотки смаку. Багато часнику не потрібно — достатньо парочки зубчиків на стандартну порцію.

Борошно
Не всі люблять додавати цей компонент, вважаючи, що через це традиційні деруни перетворюються на картопляні оладки. Однак варто просто спробувати додати 3-4 ложки борошна. Структура тіста стане більш однорідною, що значно покращить консистенцію дерунів.

Копчений сир
Цей продукт здається зовсім незвичним, але спробувати такі деруни однозначно варто. У страви з’явиться яскравий відтінок смаку, який багатьом сподобається. Цікавий факт полягає в тому, що копчений сир надає страві соковитості та пишності. Найкраще подрібнювати інгредієнт за допомогою терки та вводити до інших компонентів на фінальному етапі.

Спробуйте приготувати деруни з додатковими інгредієнтами — буде смачно!

попередня статтяЕксперти розповіли, як в спеку уникнути появи набряків
наступна статтяЯк позбутися хрестоцвітої блошки при вирощуванні капусти
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я