100-кілограмова японська модель пройшлася вулицею у напівпрозорій сукні

0
Наомі Ватанабе
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Японка Наомі Ватанабе уславилася кілька років тому, коли стала зіркою обкладинки відомого у всьому світі глянцю. Вона пропагує любов до свого тіла.

Тоді про цю дівчину дізналася вся планета. Хоча в країні вона і до цього була відома. Дуже вже нестандартна в неї постать — японці зазвичай досить худорляві і мініатюрні. А Наомі при зрості 156 см важить 100 кілограмів.

Сама Ватанабе називає себе «дівчиною-маршмеллоу», а своєю головною метою вважає перетворити повноту і в усьому світі, і в азіатських країнах на модний тренд. Що ж, поки що їй це цілком вдається. Зірку дедалі частіше запрошують на голлівудські червоні доріжки. А нещодавно її побачили на вулицях Нью-Йорка у вельми провокаційному вбранні — вузькій напівпрозорій сукні.

Наомі Ватанабе

До речі, ще одна «фішка» Ватанабе – вона обожнює яскраві вбрання, нестандартний макіяж та незвичайні зачіски. Тим часом зірці вже 34 роки, але дивлячись на її манеру одягатися, такого ніколи не скажеш.

Наприклад, днями вона прийшла на прем’єру фільму «Мисливці за привидами: Спадкоємці» у білих гольфах та такого ж кольору хутряній спідниці. Так швидше могла б одягтися школярка. Але епатажній моделі її власний стиль дуже подобається.

Наомі Ватанабе

Ватанабе має навіть свою дизайнерську лінію одягу. Сама вона навідріз відмовляється носити «нудні» класичні речі та базові кольори і впевнена, що навіть за кілька десятків років не змінить своїх принципів.

попередня статтяЧи корисний насправді виноград
наступна статтяЯк добре виглядати з ранку, або 6 способів приховати сліди безсонної ночі
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я