Що потрібно знати, якщо ви вирішили приготувати цукрову пудру самостійно: не забудьте додати “секретний інгредієнт”

0
Цукрову пудру дуже легко приготувати в домашніх умовах. Для цього можна скористатися кількома способами, запам'ятовуйте і потреби купувати у магазині не буде. Кавомолка Просто засипте цукор у чашу і подрібніть за допомогою приладу. Пам'ятайте: щоб не отримати продукт з ароматом кави, чашу слід ретельно промити перед використанням і витерти насухо. Ступка або ручний млин Багато господинь часом не шукають легких шляхів і використовують для подрібнення спецій, у тому числі цукру, ступку або ручний млин. Незважаючи на те, що це заняття забирає багато часу, таке
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цукрову пудру дуже легко приготувати в домашніх умовах. Для цього можна скористатися кількома способами, запам’ятовуйте і потреби купувати у магазині не буде.

Подробиці

Кавомолка
Просто засипте цукор у чашу і подрібніть за допомогою приладу. Пам’ятайте: щоб не отримати продукт з ароматом кави, чашу слід ретельно промити перед використанням і витерти насухо.

Ступка або ручний млин
Багато господинь часом не шукають легких шляхів і використовують для подрібнення спецій, у тому числі цукру, ступку або ручний млин. Незважаючи на те, що це заняття забирає багато часу, таке “кухонний ґаджет” пригодиться, якщо під рукою не буде нічого іншого.

Блендер
Щоб подрібнити цукор у блендері, знадобиться спеціальна насадка, яка зазвичай є у комплекті з пристроєм. Засипте цукор у чашу, увімкніть прилад, а далі — справа техніки.

При власноручному приготуванні цукрової пудри не можна забувати про те, що вона має неприємну властивість злипатися і збиватися в грудки. Саме тому рекомендується додати до її складу “секретний інгредієнт” — крохмаль.

На 200 г цукру знадобиться 7,5 г кукурудзяного крохмалю.

Готуйте цукрову пудру вдома і не забувайте про крохмаль!

попередня стаття5 простих кроків, що допоможуть швидко заснути
наступна статтяКоли потрібно солити страви: перевірте, чи не робите ви помилки
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я