В який момент солити шашлик, щоб він вийшов м’яким і ніжним

0
В який момент солити шашлик, щоб він вийшов м'яким і ніжним
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Літо – чудова пора вибиратися на пікнік! А який пікнік без шашлику? І який шашлик без фірмових секретів кухаря? Читайте та мотайте на вус!

На цей рахунок є різні думки, адже сіль витягує з м’яса дорогоцінний сік і бажано її додати наприкінці маринування, проте, якщо на кухні є хороша морська сіль, то маринад можна присолити відразу. У цьому випадку крупинки тануть повільно, віддаючи сіль м’ясу поступово та акуратно. Єдине, потрібно періодично все помішувати, щоб їх рівномірно розподілити. Якщо ж є тільки стандартна дрібна «Екстра» або середнього помелу, то її краще додавати десь за півгодини до готування.

Але, все ж таки, професійні шашличники радять використовувати сіль після завершення приготування шашлику, тобто потрібно солити вже готове м’ясо. І тут гурмана не розчарують ні консистенція, ні смакові якості страви.

попередня статтяЧому досвідчені господині поливають квіти водою з лимонною кислотою
наступна статтяПопулярні міфи про сонцезахисні окуляри та часті помилки при виборі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я