Як нарізати моркву для салату «Морква по-корейськи» без спеціальної тертки

0
Як нарізати моркву для салату «Морква по-корейськи»: це можна зробити без спеціальної тертки Гостра морква у поєднанні з пряним соусом — страва, яку багато хто хотів би скуштувати не лише за святковим столом, а й у звичайний день. Звісно, можна купити у маркеті, але домашня — завжди більш смачна та корисна. Цьому бажанню господині може перешкодити відсутність на кухні особливої ​​тертки, леза якої призначені для шаткування довгих шматочків моркви. Однак при приготуванні такого салату можна обійтися і без спецінструментів. Достатньо озброїтися простим ножем та звичайною чисткою для овочів. Для того, щоб налаштувати морквину на довгі шматочки, для початку за допомогою приладу, призначеного для чищення картоплі та інших овочів, наріжте моркву на тонкі слайси. Зверніть увагу: нарізати моркву варто від тонкого кінця до товстого краю. Якщо морква сухувата, перед нарізкою відправте її на 2-3 години в холодну воду. Так вона стане смачнішою та соковитішою. Якщо вам трапилася занадто довга морква, розріжте пластини, що вийшли, навпіл. Після цього залишилося насікти шматочки моркви соломкою за допомогою гострого ножа. Смачно вам моркви по-корейськи!
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Гостра морква у поєднанні з пряним соусом — страва, яку багато хто хотів би скуштувати не лише за святковим столом, а й у звичайний день. Звісно, можна купити у маркеті, але домашня — завжди більш смачна та корисна.

Цьому бажанню господині може перешкодити відсутність на кухні особливої ​​тертки, леза якої призначені для шаткування довгих шматочків моркви.

Подробиці

Однак при приготуванні такого салату можна обійтися і без спецінструментів. Достатньо озброїтися простим ножем та звичайною чисткою для овочів.

Для того, щоб нашинкувати морквину на довгі шматочки, для початку за допомогою приладу, призначеного для чищення картоплі та інших овочів, наріжте моркву на тонкі слайси.

Зверніть увагу: нарізати моркву варто від тонкого кінця до товстого краю.

Якщо морква сухувата, перед нарізкою відправте її на 2-3 години в холодну воду. Так вона стане смачнішою та соковитішою.

Якщо вам трапилася занадто довга морква, розріжте пластини, що вийшли, навпіл. Після цього залишилося насікти шматочки моркви соломкою за допомогою гострого ножа.

Смачно вам моркви по-корейськи!

попередня статтяЯк звичайні чорнобривці перетворити на ароматну приправу
наступна статтяЯк зменшити час очікування збору врожаю після обробки рослин “народними” препаратами
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я