Як видалити жуйку з одягу

0
Як видалити жуйку з одягу: перевірені способи, які використовують фахівці хімчистки Пляма від жуйки на речах може стати проблемою. Щоб відновити зіпсовану річ, необхідно попередньо обробити забруднену ділянку. 1. Заморозьте жуйку Щоб легко видалити жуйку з тканини, відправте штани або спідницю в морозильну камеру. Іноді досить додати до плями кубик льоду. 2. Видаліть жуйку Як тільки жуйка стане твердою, просто зніміть її вручну або акуратно ложкою зішкрябайте. 3. Позбудьтеся плями Якщо на одязі залишився слід після того, як ви зняли з нього жуйку, потрібно замочити річ у теплій воді з додаванням прального порошку. 4. Замочіть забруднений одяг Залиште брудну річ у теплій воді на годину. Перевірте, щоб вода повністю закривала тканину. Професіонали радять покласти на одяг валик, скручений із рушника, щоб повністю занурити річ у розчин для замочування. 5. Відправте одяг у пральну машинку Запустіть пральну машинку, виставивши налаштування, що відповідають значкам на ярлику одягу. Ось такі 5 кроків допоможуть розв'язати проблему з жуйкою на одязі. Зберігайте пораду — ніколи не знаєш, коли жуйка прилипне до одягу!
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пляма від жуйки на речах може стати проблемою. Щоб відновити зіпсовану річ, необхідно попередньо обробити забруднену ділянку.

1. Заморозьте жуйку
Щоб легко видалити жуйку з тканини, відправте штани або спідницю в морозильну камеру. Іноді досить додати до плями кубик льоду.

2. Видаліть жуйку
Як тільки жуйка стане твердою, просто зніміть її вручну або акуратно ложкою зішкрябайте.

3. Позбудьтеся плями
Якщо на одязі залишився слід після того, як ви зняли з нього жуйку, потрібно замочити річ у теплій воді з додаванням прального порошку.

4. Замочіть забруднений одяг
Залиште брудну річ у теплій воді на годину. Перевірте, щоб вода повністю закривала тканину. Професіонали радять покласти на одяг валик, скручений із рушника, щоб повністю занурити річ у розчин для замочування.

5. Відправте одяг у пральну машинку
Запустіть пральну машинку, виставивши налаштування, що відповідають значкам на ярлику одягу.

Ось такі 5 кроків допоможуть розв’язати проблему з жуйкою на одязі.

Зберігайте пораду — ніколи не знаєш, коли жуйка прилипне до одягу!

попередня статтяЯк приготувати ситні і смачні конвертики із лаваша з сиром
наступна стаття2 “секрети”, які дозволять рідше мити холодильник всередині
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я