Швидкий омлет для ідеального сніданку

0
Швидкий омлет для ідеального сніданку Ніжний омлет без олії та борошна готується на воді за 3 хвилини. Це — ідеальний варіант для швидкого сніданку. Спробуйте приготувати ранковий омлет із ніжним смаком, не додаючи борошно та олію. Якщо ви рахуєте калолорії чи дотримуєтеся дієти, то цей рецепт ваша знахідка. Візьміть 2-3 курячих яйця, збийте виделкою протягом двох хвилин. Додайте 1 ч.л. яблучного оцету і трішки солі за смаком. У холоду сковорідку налийте 1/2 склянки води, доведіть до кипіння. а потім зменште вогонь до середнього. Вилийте збиті яйця і ретельно перемішуйте лопаткою. Омлет готується швидко, як тільки побачите, що колір рівномірний, а вода — окремо, то викладайте на тарілку. Цей омлет не буде у формі млинця, адже ніжна текстура не тримає форму. Але смак та легкість ранкової страви вразить вас точно. Смачного вам омлету!
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ніжний омлет без олії та борошна готується на воді за 3 хвилини. Це — ідеальний варіант для швидкого сніданку.

Спробуйте приготувати ранковий омлет із ніжним смаком, не додаючи борошно та олію. Якщо ви рахуєте калорії чи дотримуєтеся дієти, то цей рецепт ваша знахідка.

Візьміть 2-3 курячих яйця, збийте виделкою протягом двох хвилин. Додайте 1 ч.л. яблучного оцету і трішки солі за смаком.

У холоду сковорідку налийте 1/2 склянки води, доведіть до кипіння. а потім зменште вогонь до середнього.

Вилийте збиті яйця і ретельно перемішуйте лопаткою. Омлет готується швидко, як тільки побачите, що колір рівномірний, а вода — окремо, то викладайте на тарілку. Цей омлет не буде у формі млинця, адже ніжна текстура не тримає форму. Але смак та легкість ранкової страви вразить вас точно.

Смачного вам омлету!

попередня статтяЯк прати сорочку, щоб відбілити манжети і комір
наступна статтяДієта від стоматолога: що їсти, щоб зуби були міцними
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я