Експерти назвали “секретний” спосіб прискорити ріст волосся

0
Забутий спосіб прискорити ріст волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Американський стиліст Бред Мондо назвав незвичайний спосіб, завдяки якому волосся не тільки починає рости набагато швидше, але і стає сильнішим. Про стародавній секрет перукар розповів у ролику, опублікованому на його каналі в YouTube.

Подробиці

За словами Мондо, цим методом насправді користуються з давніх-давен жінки Китаю. А вони вважаються власницями найдовшого волосся у світі. Йдеться про рисову воду, яку вони використовують і замість шампуню, і замість ополіскувача.

Стиліст зазначив, що рис відомий як дуже корисний продукт. Він багатий на різні амінокислоти, мінерали, антиоксиданти, а також вітаміни В і Е.

Ті, хто використовує рисову воду як натуральний ополіскувач для волосся вірять, що вона значно покращує здоров’я волосся. Крім того, така вода стимулює зростання нового волосся. Мондо пояснив, що вся справа у ферментованих сполуках, які містяться у цьому засобі.

Стиліст рекомендує наносити рисову воду на шкіру голови, витримати 20 хвилин, після чого змити. Процедуру можна робити кілька разів на тиждень залежно від типу волосся, але перукар радить не вдаватися до неї частіше, ніж раз на тиждень, щоб не пересушити шевелюру.

попередня статтяЯк форма огірка розповість, чого йому бракує
наступна стаття“Секрет” розігрівання пюре, яке буде смачнішим, ніж свіже
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я