4 “секрети” приготування карамелі для тортів

0
4
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Торти та капкейки з карамельною начинкою – неймовірно смачний, але й не менш складний у приготуванні десерт. Однак спростити завдання можна, знаючи всі тонкощі цього процесу.

Посуд

Перший і, мабуть, найголовніший секрет – посуд, який використовується для варіння карамелі. Щоб вміст каструлі не пригорав і варилося все рівномірно, слід використовувати посуд із товстим дном та стінками.

Сироп

Багато господинь припускаються помилки вже на етапі приготування основи для майбутньої карамелі – сиропу. Щоб зварити сироп, потрібно змішати цукор та воду та відправити цю суміш на вогонь. Запам’ятайте: перемішувати сироп до закипання не треба, щоб потім не зустріти крупинки цукру в карамелі.

Вершки

Після того як готовий сироп, необхідно ввести вершки. Для карамелі підійдуть жирні вершки, при цьому вони повинні бути гарячими – інакше карамель може згорнутися.

Олія

При виборі інгредієнтів для карамелі купуйте тільки якісні продукти: якщо солодка суміш розшарувалась на дві складові, це свідчить про те, що у складі масла, що використовується, були рослинні жири.

попередня статтяЯк приготувати смачні яєчні мафіни в духовці
наступна статтяЧому досвідчені господині не викидають кавову гущу
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я