...
ГоловнаПорадиЕфективний спосіб нейтралізації запаху сечі з постільної білизни та одягу

Ефективний спосіб нейтралізації запаху сечі з постільної білизни та одягу

Підпишіться на нас:

Якщо вчасно не впоратися з забрудненням, можлива проблема. Запах ніби в’їдається в волокна та набуває хронічної тривалості. Якщо постільну білизну та одяг відразу випрати, все буде гаразд. В інших випадках є ефективні способи боротьби. Про них поговоримо детальніше.  

Меблі та підлогу потрібно засипати содою. Поки вона лежить на забрудненій частині підлоги, ганчірку змочіть перекиснем водню. Потріть соду цією ганчіркою. Потім ще раз оброблене місце засипте содою. Залишіть на кілька годин. Якщо сеча давно ввібралась в підлогу чи меблі, тоді знадобиться й 12 годин. Потім треба пропилососити.

Можна посилити ефект обробки, якщо перед содою та перекиснем водню протерти забруднене місце розчином оцту чи хлорки. Тільки з хлорвмісними засобами потрібно дотримуватися обережності. Вони можуть змінювати колір матеріалів та залишати сліди. Про це попереджають працівники клінингових компаній. Краще з такими засобами не експериментувати, а вибирати безпечні, нехай й дорожчі. Вони безпечніші за хлор, тож не причинять шкоду алергікам та домашнім тваринам.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відіпрати дуже брудні кухонні рушники просто — два перевірених способи

Рушники на кухні дуже швидко стають брудними. Постійно треба щось брати ними, витирати, а там вже за кілька...

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно безпечніше, коли ви...

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а в певний момент...

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом з'являються подряпини. І...