...
ГоловнаЗдоров'яОнколог назвала свій улюблений фрукт, що «знижує ризик розвитку раку»

Онколог назвала свій улюблений фрукт, що «знижує ризик розвитку раку»

Підпишіться на нас:

Онколог і за сумісництвом дієтолог з Вашингтона Ніколь Ендрюс прославилася в TikTok завдяки порадам у галузі харчування та здоров’я.

У недавньому ролику експерт порекомендувала включити до раціону фрукт, який багатий на клітковину, антиоксиданти та поживні речовини і, як було доведено, допомагає підтримувати рівень цукру в крові — грушу. Лікар назвала її «улюбленою стравою, яка знижує ризик розвитку раку».

Доктор Ендрюс стала посилатися на конкретні дослідження, але пояснила свої міркування. За її словами, харчові волокна сприяють здоровому травленню та можуть допомогти знизити ризик розвитку колоректального раку. До речі, в одній груші середнього розміру міститься близько 6 г клітковини, що становить 21% від денної норми, що рекомендується. Крім того, груші містять вітамін К, який підтримує згортання крові та здоров’я кісток, а також мідь, яка допомагає захистити клітини від пошкоджень, діючи як антиоксидант.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...

Чому ми відчуваємо втому після відпочинку на свіжому повітрі і як цього уникнути

Пара годин біля басейну — і вас уже хилить у сон, а якщо провести на свіжому повітрі всі...