Як надати волоссю об’єму в домашніх умовах, за допомогою фену

Підпишись на нас:

Як би ми не любили утюжки для випрямлення волосся і щипці для завивки, найуніверсальніший інструмент у б’юті-арсеналі любительок укладок безумовно фен. З його допомогою можна не тільки швидко висушити волосся, але й досягти бажаної текстури та заповітного об’єму біля коріння. На жаль, у домашніх умовах не кожній вдається повторити результат салонного укладання. Весь секрет – у правильному поводженні з феном. Розповідаємо, як самостійно досягти ідеального об’єму ghb коріннs, як у французьких дівчат.

Тільки після того, як ви висушили волосся, залишивши його лише злегка вологим, можна приступати до процесу укладання – висушене волосся набагато менш вразливе і схильне до пошкоджень. Візьміть пасмо волосся з верхівки і оберніть його навколо щітки (чим більше щітка, тим більший об’єм ви отримаєте). Потім направте на пасмо гаряче повітря спочатку зверху, а потім знизу. Приступаємо до головного: перед тим, як випустити пасмо із щітки, отриманий об’єм потрібно закріпити потоком холодного повітря. Не поспішайте і постарайтеся якнайретельніше розігрівати кожне пасмо, а потім також ретельно його охолоджувати, перш ніж перейти до наступного. Саме цей контраст гарячого та холодного повітря дозволить надовго зберегти ваше укладання. До того ж холодне повітря допомагає розгладити кутикули, посилюючи блиск волосся.

Щоб ваша зачіска вийшла ще більш бездоганною, експерти радять ретельно підбирати засоби для догляду за волоссям, а також не забувати про спеціальні засоби для укладання. Якщо після сушіння феном волосся біля коріння злегка пушиться, нанесіть на долоні невелику кількість засобу для укладання і акуратними рухами, що поплескують, нанесіть на волосся.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як приготувати ідеальну запіканку з сиру: 5 простих правил

Сирна запіканка може стати бажаним гостем на вашій кухні,...

Чому гине розсада огірків: 3 часті помилки

Не секрет, що справи городні потребують чимало зусиль та...

Як посмажити ніжну червону рибу менш ніж за 10 хвилин

Про користь червоної риби не чув лише лінивий, тож...

3 рослини, які приховано шкодять іншим культурам: не бур’яни, а шкоду завдають

Виявляється, деякі культурні та декоративні рослини можуть стати прихованими...

Які помилки ми робимо при варінні кави

З ранку перш за все хочеться порадувати себе чашкою...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...