...
ГоловнаКрасаТрендовий літній манікюр для коротких нігтів: модні нейл-дизайни, які добре виглядають на...

Трендовий літній манікюр для коротких нігтів: модні нейл-дизайни, які добре виглядають на такій довжині

Підпишіться на нас:

На невеликій довжині нігтів не так просто додати різноманітності, адже форма нігтів може часто залишати бажати кращого. Якщо тобі хочеться зробити щось цікавіше, ніж однотонне покриття, покажи майстру манікіру ці універсальні та трендові дизайни.

Багато варіантів літнього манікюру вдасться повторити лише на довгих нігтях, тому вивчаючи актуальні нейл-тренди, ми постаралися відібрати саме дизайни, які легко адаптуються під будь-яку форму і довжину нігтів або були розроблені спеціально під короткий манікюр. Цього літа вони на піку затребуваності.

Обов’язково спробуй хоча б один із прикладів — якщо, звичайно, бажаєш різноманітності та яскравості.

 Заміна френчу

Міні-френч вже став звичною альтернативою повноцінному французькому манікюру, хоча не варто забувати і про інші варіанти нейл-оформлення. Наприклад, можна вибрати несиметричний візерунок на кінчиках нігтів. Витягнуті лінії допоможуть візуально подовжити нігтьову пластину – особливо, якщо ти віддаєш перевагу овальній формі нігтів, яка так само працює на подовження.

Кольорове оформлення кінчиків добре поєднується з іншими дизайнами нігтів і навіть з великими принтами. Цей прийом допомагає розбавити картинку та надати манікюру легкості. Все-таки малюнки переключають всю увагу на себе, через що нігті можуть здаватися компактнішими, ніж вони є насправді.

Манікюр з яскравими лунками

Зворотний манікюр з акцентними лунками – найпопулярніша альтернатива френчу для коротких нігтів. Іноді лунки залишають порожніми, в деяких випадках це допомагає продовжити життя манікюру та візуально згладити відростання нігтів. Але цього літа соцмережі рясніють варіантами з ультра-яскравими лунками – іноді відразу в кількох відтінках.

 

Останнім часом місячний дизайн стає все популярнішим і в рамках корейського манікюру, який у більшості випадків робиться саме на коротких нігтях і має незвичну для багатьох естетику. Іноді корейські нейл-майстри виділяють іншим кольором як лунку, а й усю нижню третину нігтя. Це виглядає досить цікаво і дозволяє експериментувати з відтінками, хоча і не завжди допомагає зробити форму нігтів більш витонченою і довшою.

Соковиті візерунки з ягодами, квітами та морськими хвилями чудово підтримують літній настрій, особливо якщо ти не плануєш відпустку. Що цікаво, дрібний літній принт набагато краще виглядає саме на коротких нігтях. На довгому манікюрі він може губитися через розмір нігтів або навпаки візуально перевантажувати картину, якщо намалювати відразу багато деталей.

Літні візерунки можуть працювати і на делікатне подовження нігтів. Для цього вибирай дизайни з вертикальними деталями — або, наприклад, оформлення французького манікюру, що імітує.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....

5 причин, чому твоє взуття виглядає “дешево” і псує весь образ

Це тільки на перший погляд здається, що взуття не впадає у вічі – саме ця деталь грає чималу...

Льняні штани для спекотного серпня: ідеальна інвестиція на цей та наступний рік

Коли стилісти говорять про грамотну інвестицію у гардероб, вони мають на увазі лляні штани. Знаєш, яка тканина є...