Яка “базова річ” зробить літній образ цікавим

0
Одна базова річ, яка зробить будь-який літній образ цікавим та модним
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Літня мода цього року несподівано демократична: щоб бути в тренді, додати до вже наявного гардеробу доведеться лише одну річ — однотонний топ. А ось яким він буде вирішувати вам. Пропонуємо звернути вашу увагу на сексуальну модель — асиметричний топ на одне плече, з яким навіть офісний образ стане святковим.

При виборі такої моделі в першу чергу звертайте увагу на матеріал: тканина в ідеалі має бути щільною, щоб ви відчували себе впевнено і не переживали через непрошену увагу. Оптимальний варіант – у рубчик або щільний трикотаж.

Одна базова річ, яка зробить будь-який літній образ цікавим та модним

 

Якщо ж ви не з тих, кого легко збентежити, то сміливо беріть топи з тонкого трикотажу та грайте на контрасті, поєднуючи їх із щільним денімом або трендовими брюками-карго. Фінальні штрихи – простий «чоловічий» ремінь та босоніжки на тонких ремінцях. Увечері, коли спека спаде, поверх комбо накидайте вільну білу сорочку або оверсайз-жакет.

Що стосується колірної гами, то правил тут жодних, лише пара рекомендацій: біла відмінно підкреслить свіжу засмагу, а зелена, яскраво-рожева і помаранчева продемонструють оточуючим, що ви точно розумієтеся на трендах-2022.

попередня статтяЯк господині використовують розсіл при приготуванні страв
наступна статтяЯк приготувати “соковиту” та хрумку квашену капусту
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я