...
ГоловнаЗдоров'яЯк повернути молодість шкірі тіла, без спорту та косметичних процедур

Як повернути молодість шкірі тіла, без спорту та косметичних процедур

Підпишіться на нас:

З віком тіло помітно змінюється. Особливо це видно по шкірі тіла: вона стає в’ялою, менш еластичною, а в деяких місцях з’являються виражені зморшки. Цей процес можна зупинити — принаймні так вважають прихильники інтервального голодування.

Послідовниці інтервального голодування помічають багато позитивних змін у організмі. Декому вдається не тільки схуднути і відчути легкість, але й позбутися залежності від жирного, борошняного та солодкого.

Також у тематичних спільнотах жінки, які дотримуються принципів інтервального голодування, нерідко відзначають позитивні зміни зовнішнього вигляду тіла. Згодом шкіра ніби набуває втраченої пружності. А це з віком значно важливіше, ніж правильний обсяг жиру та м’язів!

Експерти вважають, що цьому є очевидне пояснення. Справа в тому, що дотримуючись принципів інтервального голодування, ми більш раціонально ставимося до їжі і відмовляємося від постійних перекусів — принаймні в заборонений час. Завдяки цьому стрибки цукру в крові знижуються, а інсулін (гормон, який відповідає за вуглеводний обмін в організмі) стабілізується і припиняє «живитися» за рахунок наших м’язів.

До того ж, завдяки стабілізації рівня цукру в крові обмінні процеси в організмі прискорюються. Кровоносні судини починають краще живити тканини та насичувати їх корисними компонентами. Відновлювальні процеси відбуваються швидше — і насамперед це завжди помітно по шкірі.

Звичайно, інтервальне голодування підходить не всім і вимагає чималих вольових зусиль. Проте варто хоча б пам’ятати про те, що їсти на ніч у будь-якому випадку не потрібно. Як для здоров’я, так і для якості тіла.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Із цим компонентом у складі не можна фарбувати нігті жінкам 40+

Лаки для нігтів містять купу хімічних компонентів зі складними назвами, без яких неможливо досягти яскравого кольору та стійкого...

Які продукти не вживають дерматологи: цей список стане в нагоді кожній дівчині, яка піклується про свою шкіру

Деякі продукти можуть викликати появу прищів та запалень, а також погіршувати стан шкіри при таких захворюваннях, як псоріаз,...

Чому людям похилого віку не варто їсти морозиво: висновки лікарів

Морозиво люблять усі, але не поспішай пропонувати бабусі чи дідусеві зайву порцію — лікарі попереджають, що такі ласощі...

Чому варто спати на лівому боці, щоб поліпшити здоров’я: 5 причин

Чи замислювались ви колись, на якому саме боці вирушати в обійми Морфея? Ні? А ось і дарма! Експерти...